dilemma

Assalammualaikum ! wahh, main tanda seru pulokkk. hehehe. apa habaqqq ? teringat peneng(tibetibe). after 3 months graduated, i am still the same. what i meant is i'm still doing same job. i am not jobless because i am working and helping my mother in her business. yes, is not QUITE tough, it is tough!

so sekarang i apply jea mane mane UNiversiti yang offer kemasukan intake februari ni. rase macam nak mohon je overseas tapi.. mati laaa kalau ma dapat tahu. sebab maa always said "you don't know how to take care of yourself" hmmm. tak kuasa dahh diri ni nak bagi alasan. 

letih dahh rasenye duk ruma lamelame. memang i tak betah ( haaa tengok ayat novel dah kuar ) since secondary school i dahh duk jauh dari family, so dah 3 bulan i duk ruma, i rase memang lain. tak sabar nak sambung belaja. kalau dapat kat peneng lagi punn best, tapi lonely sangat laaa kan sebab YIN  takde. hilang sebelah nyawa. hmm.

i tak kesah dapat manemane as long as not rural. bukan i belagak atau apa, cuma we are humans, we need entertainment. i nii jenis pemalas so.. memang payah laaa kalau i nak hiburkan diri jauh jauh dari ruma. heee. memang pemalas.

in same time, i rasa macam nak keje punn ada. i meant, keje luar dari family i. a real job indeed. tapi banyak tentangan dari family i. hmm. i punn tak faham laaa. dunia dunia. so i memang dillema, sama ade nak keje or sambung blajaaa.. grr ! confuse !

that's all folks!
thanks for reading :)

Comments

Popular posts from this blog

happy SD

Battlefield Island Movie Review

Not a funny matter-single