TULUS sangat SWEET :)


entri hari niy aku nak buat pasal kawan aku yang bername TULUS, actually aku lupe name penuh die. HUHU. bytheway, itu tak jaddi hall okay.
opps! SORI AKU KIDNAPPED PHOTO KAW YANG NIY.
HIHI
well, aku takde laa rapat mane dgn tulus. as i know her, TULUS mmg seorang yg tulus laa. huhu.
cantik, baik, sopan sume nye perfect pada die.
i like the way she treat her friends.
kalau aku lelaki, da lame aku pinang kaw. HAHAHA. JOKE okay :)
saye kan daa tertarik kat MNH. HAHA :)
KONTROVERSI LAGI.LAGI. LAGI.
haha
okay STOOPP! back to the entry.
i want to be like TULUS.
well. TULUS sekarang sambung belaja kat BEIJING.
the most place that i ever ever want to go.
cume, aku nak kaw tahu yg aku suke sangat kawan dgn kaw. and even kadang.kadang aku fikir bile lagi aku buleh jumpe kaw :)
niy link blog TULUS :::::::
:::
::
::
::

Comments

tulus sweet said…
hahah! ko ni wek den terhau yo aihh! apolah sangat den ni...:(
Azi Huhu said…
gambar dia pun mmg cntk. i loike !

Popular posts from this blog

happy SD

Battlefield Island Movie Review

Not a funny matter-single