TAK KU SANGKAAA KAU.

 tak sangkaaa, time stdy dulu kau baik jea.
aku dengar macam macam pasal kau, tapi aku tak bgtahu sapesape sebab aku taknak kecoh hal nye nanti plus aku taknak kau sedih.
dalam diam, ada orang cakap kau tuduh aku yang pecahkan rahsia orang, sedangkan aku tak pernah bgtahu rahsia orang kat kau. rahsia aku mungkin laa penah, tapi bukan rahsia orang yang aku tahu.
aku tak sangka kau sanggup gunakan nama aku.
kau baik jea depan aku, time aku keseorangan kau selalu jea akan ada.
aku cuma selami diri kau, kenal diri kau, taksangka kau macam tuu
kau cakap kau nak lupakan semua kisah time belaja nii and mungkin akan hilangkan diri.
aku tak sangka aku salah seorang antara kawan yang kau akan hilangkan diri.
kau kreatif sangat, aku suka kawan kau dalam diam. tapi aku taksangka perangai kau cam tuu.
kau cite buruk orang kat aku, tapi kau sedar tak sebenarnye kau punn same macam dieorang sebab kau punn cite buruk dieorang kat aku.
aku cuba rapat dgn kau, tapi tak boleh. semakin aku dekat, semakin aku seolah tak dapat sesuaikan diri dengan kau.
mungkin kita kawan yang berjauhan.
tapi lepas ape yang kau buat kat aku, sampai aku sendiri bergaduh dengan kawan aku yang lain. aku kecewa dengan kau. rupanya kau tak ubah macm kawan kau yang kau burukkan.
nape kautak blok jea FACEBOOK aku ? kenapa block twitter jea ? sebab kau takot aku tahu kau kutok aku ? aku tak sangkaa kau tikam aku dari belakang. tapi aku taknak bgtahu kau perkara tuu sedangkan aku tahu sebab aku taknak burukkan lagi keadaan.
kalau kau tak salah, kenapa kau block twitter aku ?
aku tak paksa kau nak block sapa, tapi bila aku anggap kau kawan aku tak sangkaa kau buat aku macam ni. aku tahu kau baik, tapi kenapa kau macam purapura belakang aku ? cakap terus terang kan senang.
lupakan laaa perkara lame. jangan toleh lagi ke belakang, jadikan masa lalu sebagai pengalaman bukan kesalahan yang akak dibuat berulang.

p/s : kalau kau baca nii, aku nak kau tahu apa selama ni yang terjadi antara kita. tak bermakna kawan tinggalkan kita dia takan kawan kita selamanya. kawan akan sentiasa mendorng kita walaupun kita susah or senang, walaupun kita salah, dia pasti betulkan kita. dan kawan adalah orangyang menerima kesalahan kawannya dan menjaga hubungan persahabatannya.

salaaamm

Comments

Popular posts from this blog

happy SD

Battlefield Island Movie Review

Not a funny matter-single