VAMPIRE :)

 
KLIK pada gambar untuk tumbesaran :)
tibe tibe aku obses plakk dgn Vampire. 
how come mann ?
i don't know.maybe influencer of Vampire Diaries huh ?
well, sebnarnye, 2 hari lepas paper ade mengeluarkan muke depan
bertajuk :::::: PUNTIANAK DI LONDON::::
kat sinni cume aku nak kongsi ape yg dalam paper tuu siarkan okay.
memanglaaa hakiki nye Vampire atau Puntianak nii tak wujud.
tetapi mereka yang obses dgn dunia dan cara hidup Vampire
mule mengamalkan habit seorang vampire.
seorang perempuan yang bernama P mule melibatkan diri dalam kehidupan vampire 
sejak berumur 15 tahun lagi.
WOW ~
it was since 1980's
nak tahu lagi ?
ini bukan sahaja seorang dua yang terlibat dalam cara hidup begini,
tetapi da beribu. ribu yang menyertainye.
it was like a club of Vampire.
artis punn ade yang terlibat tau.
mereka ni akan minum darah sekali dalam sebulan.
macam buat reunion, pastuu isap darah kawan kawan.
kata P lagi ; menjadi seorang Vampire haruslahh komited dalam kehidupan tersebut.
the pioneer of the group akan mengajar ahli-ahli yang lain
untuk
menghisap darah, dan juga cara mensteril gigi mereka seakan-akan taring yg betol untuk vampire.
P mengatakan yang ; die merasa darah yang dihisap seolah olah menyegarkan seluruh badannye.
seakan-akan mendapat nyawa baru.
hurm, plus : sesiapa yang menghisap darah dari kawan kawan sehingga meninggalkan kesan,
akan disingkirkan dari kelab tersebut.
p/s ::::::::: renung-renungkan laahh kawan-kawan ape yang berlaku ke atas perjalanan umat akhir zaman.

Comments

Azi Huhu said…
ya allah, cuak doe aku baca ni. huhu. thanks for the information sayang :))

Popular posts from this blog

happy SD

Battlefield Island Movie Review

Not a funny matter-single