the monkey almost get the banana

ari niy aku gelah abes-abes btoll.
hahaha
mmg gile btoll.
tang tak lehh blah aku gelak dgn AMOI.
tahu pasal ape ?
pasal monyet.
lau nak diikutkan, rumah aku niy macam hutan tropika gak laaa. haha.
jgn salah sangke, aku bukan orang asli or orang utan taw. haha. tgok, aku gelak lagii.
tengah aku marah adek aku depan tingkap tibe2 je muke adek aku berubah pucat.
aku pun pandang die tanpa bersuara. tapi die tetap pandang aku.
tengah muke die pucat, die sempat cakap 'monyet..monyet..'
aku punn da tawu sgt laa mesti kuncu2 monyet da datang nak serang area ruma aku.
HAHA. aku terus pandang kat tingkap, MONYET TUU TENGAH JENGAH KAT AKU. haha
ape lagi dari suara aku nak menghalau monyet tu (menggunakan suara garau) terus bertukar ke suara takot macam nak lari. HAHAHA ! sejurus tuu, adek aku ketok dinding macam nak pecah (kononII nak halau monyet) terus same bertukar menjadi suara takot. HAHA. gedik btoll kami. aku n Amoi terus berpandangan.
selepas beberape jam, kami teringat semula, baru tergelak abes-abesan. even sekarang punn masii nak tergelak.
bytheway, THANK TO YOU MONKEY BCOZ YOU GOT THE BANANA. haha
tak pham kan mane datang banana tuu ?
aku punn tak tahu.
aku main belasah je ikut sedap lidah aku .
HAHA

Comments

Popular posts from this blog

happy SD

Battlefield Island Movie Review

Not a funny matter-single